Can Sengul

Oksijen Tedavisi İle Zayıflama

Önerilen İletiler

Oksijen Tedavisi İle Zayıflama

Oksijen yaşam için çok önemlidir. Bu önemini gün içerisinde oksijensiz kaldığımızda veya az oksijenli ortamlarda bulunduğumuzda çok daha iyi anlarız. Kişi az oksijenli ortamlarda bulunduğunda halsizlik ve metabolizmada yavaşlama başlar. Metabolizması yavaşlayan insan ise sindirim işlemlerini yeterince gerçekleştiremeyeceği için kilo artışıyla karşı karşıya gelecektir.

zayıflama

zayıflama

Özellikle yoğun iş ortamlarında bulunan, kapalı ortamlarda uzun süre çalışmak zorunda olan veya büyük şehirlerde yaşayan kişilerin vücutları oksijen alımı bakımından zayıftır. Oksijenin az alınmasına bağlı olarak metabolizmanın yavaşlamasının önüne geçebilmek için uzmanlar oksijen terapilerini öneriyorlar. Oksijen terapileri oksijen kapsülü adı verilen cihazlarla yapılmaktadır.

Uzmanların özgün görüşüne göre kişinin bu kapsülü haftada 2 seans kullanması gerekmektedir. Seansların her birinin uzunluğu yaklaşık 40 dakika kadar olmaktadır.

Kapsül kapalı ortamlarda kalma korkusu olan kişiler düşünülerek tasarlanmış ve kişinin vücudu kapalı ortamda kalırken başı dışarıda kalıyor. Rahatça uzanarak yapılan uygulamada kişiye herhangi bir rahatsızlık, acı hissettirilmiyor. Bu seans boyunca kişinin vücuduna sıcaklık verileceği gibi vücuda temas eden oksijenin oranı ise bir hayli yüksek. Vücuda temas eden oksijen oranı yaklaşık olarak % 99 düzeylerinde.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Peki zararları var mı acaba yada bir şeyi yanlış yapıldımı sonucu kötüye gidiyor mu?

Bunlara kadar boğazdan kesip spor yapılıncada çok güzel zayıflanıyor...

Paylaşım için teşekkürler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap