Can Sengul

Araç İçi Hijyene Dikkat

Önerilen İletiler

Oto Kiralama Sözleşmeleri

Oto kiralama sözleşmeniz, kiralık otonuzun torpido gözünde bulunması gereken bir deste kağıttan daha fazlasıdır. Sözleşme, oto kiralama işleminizin şartlarını ve belli başlı terimleri içeren yasal bir belgedir. Bazen sözleşmenin içeriğinde ve terimlerde oto kiralama servisine göre farklılıklar olsa bile yinede bilmeniz gereken belli başlı standart terimler vardır. Daima oto kiralama sözleşmenizi aracınızda bulundurun. Sözleşme, sizin yasal olarak o araca, o anda sahip olduğunuzu gösterir.

Oto kiralama sözleşme numarası. Araç kiralama bilgilerinizi değiştirme veya süresini uzatma gibi durumlarla karşılaştığınızda, bu numara sizin işinize yarayacaktır.

Araç numarası, sözleşmenin seri numarasıdır ve oto kiralamada kiralanan aracı gösterir. Kilometre, sizin aracı kiraladığınız zamanki kilometresini gösterir. Araba kiralama servisi aracı geri götürdüğünüzde de o anki kilometreyi kaydedecektir. Eğer aracı kilometre hesabı kiralamışsanız ve bir kilometre aşımı söz konusu olursa, bu durum ücrete ekstra olarak yansıtılır.

Kiralık Spor Otolar

Depodaki yakıt. Sözleşmedeki bu kısım, depodaki yakıt miktarıyla alakalı olan kısımdır. Her ne olursa olsun, daima depoda en az aldığınız kadar yakıtla teslim etmeniz beklenir. Teslim ederken yakıt miktarını kontrol edin.

Geri iade tarihi ve saati. Anlaşmanıza göre, kiralamış olduğunuz aracı iade etme zamanınızı göstermektedir. Eğer zaman aşımı söz konusu olursa, ekstra bir ücret ödemek durumunda kalabilirsiniz. Oto kiralarken, belirtilen konularda hassas davranırsanız, oto kiralama servisiyle bir problem yaşamazsınız. Bu konulardaki hassasiyetiniz, size ilerde yapacağınız kiralama işlerinde avantaj sağlayabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap