Sumeye

Kadınlar En Çok Bacaklarından Şikayetçi

Önerilen İletiler

Kadınlar en çok bacaklarından şikayetçiHayat kalitelerini düşürüyor

04.03.2010 Boehringer Ingelheim tarafından yaptırılan araştırmalara göre Türkiye’de her iki kadından birinde, günlük yaşamlarını olumsuz bir şekilde etkileyen bacaklarda ödem, ağrı, yorgunluk, şişlik, eklem ağrıları gibi belirtiler görülüyor. Yanlış beslenme, devamlı oturarak veya ayakta çalışma ve az su tüketimi gibi alışkanlıkların da etkili olduğu, bacak sağlığını olumsuz bir şekilde etkileyen rahatsızlıklar kadınların hayat kalitesini oldukça düşürüyor.

Kadınların şikâyet ettiği bacak sorunlarının başında bacak yorgunluğu (%28) geliyor, ayrıca bacak ağrısı (%24), ağırlaşmış bacaklar (%21), diz rahatsızlıkları (%19), bacak krampları (%17), şişmiş bacaklar (%12) ve bacakta su toplanması (%9) da sık yaşanan şikâyetler arasında.

Yapılan araştırmalar sonucu tedavi seçenekleri arasında hızlı etkisi ile öne çıkan kırmızı üzüm yaprağı özütünün damar çeperini iyileştirip, elastiklik sağlayarak kan dolaşımını artırdığı ve böylece bacaktaki şişmeleri ve ağrıları azalttığı kanıtlanmıştır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu Yazıyı Okuduktan Sonra Düşündüm Çevremde Ayaklarından Şikayet Edenleri Gerçekten de Çok Sayıda Ayaklarında Şikayetçi Bayan varmış...

Teşekkürler Ablacım Paylaştığın Bilgi İçin....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap