Sumeye

Radyosyondan Koruyan Bitki¨KAPTÜS¨

Önerilen İletiler

7634.jpg

Radyasyondan korunmak için bilgisayarınızın yanına bir tane kaktüs koymanız yeterli..

Bilgisayar monitöründen yayılan radyasyonu azalttığı söylenen kaktüs için bilgisayar kullanıcıları çiçekçilere akın ediyor. Kaktüs satışlarının arttığını belirten çiçekçiler, talebi karşılamakta zorlanıyor.

PC’NİN YANINA KOYUN

Bilgisayar kullananların yüksek oranda radyasyona maruz kaldığı ve kaktüsün bu radyasyonu emdiği söylentileri çiçekçilere akın başlattı. İstanbul ve Ankara'da çok sayıda bilgisayar kullanıcısı çiçekçilere giderek kaktüs satın aldı.

SATIŞLAR PATLADI

Araştırmacıların kaktüs bitkisinin bilgisayar yanına koyulduğunda radyasyonu kendine çektiği açıklamaları üzerine satışlarının arttığına dikkat çeken Mustafa Duman, "Haberlerin basında yer almasının ardından kaktüs satışlarında büyük oranda artış oldu. Birçok çeşidi olan kaktüslerimizi çeşidine ve büyüklüğüne göre 5 ila 10 YTL arasında satıyoruz" dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest Nehirr_Yaren

Hımmmm...TABİATTA VAROLAN HİÇ BİR BİTKİ CANLI BOŞ DEĞİL.......V bilgisayar abşında geçirdiğimiz vakti göz önünde tutarsak sanırsam kaktüs yetiştiriciliğinimi öğrenmemiz gerekecek gibi geliyor.............Teşekkür Ederim Sümeyye

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap