zeynepkrtas

Engelli Aileleri, Arapgir'de Engelli Merkezi Açılmasını İstiyor...

Önerilen İletiler

Engelli Aileleri, Arapgir'de Engelli Merkezi Açılmasını İstiyor

Malatya'nın Arapgir ilçesinde bir araya gelen engelli aileleri, ilçede engelli rehabilitasyon merkezi açılmasını talep etti.

Arapgir Belediye Başkanlığı ile Malatya Mavi Köprü Rehabilitasyon merkezinin işbirliğinde, ilçedeki engelli çocuklar ve velileri toplantı düzenledi.

Toplantıya belediye başkanı Haluk Cömertoğlu ile Malatya Mavi Köprü Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi yöneticileri de katıldı.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Lütfullah Karaman, velilerin Arapgir'de bir rehabilitasyon merkezi açılması için talepleri olduğunu belirterek, bu konuda çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Karaman, özel rehabilitasyon merkezi açılabilmesi için 80, devlete ait bir merkezin açılabilmesi için ise en az 50 özürlünün olması gerektiğini vurgulayarak, ilçe genelindeki engelli sayısının tespit edilmesi durumunda, rehabilitasyon merkezinin açılabileceğini kaydetti.

Toplantıda söz alan engelli aileleri de, ilçede bir rehabilitasyon merkezi açılmasının kendilerini rahatlatacağını belirterek, kent merkezine çocuklarını götürmek zorunda kalmayacaklarını ifade ettiler.

Haberler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap