zeynepkrtas

Engellilere Otogarda Yer Tahsisi

Önerilen İletiler

Engellilere Otogarda Yer Tahsisi

21832.jpg

Vekil Öztürk, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Beyazer'in engellilerin ürettikleri ürünleri satmak için talep ettiği otogarda stand sözünü tuttu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Fatih Öztürk bir süre önce ziyaret ettiği Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi"nde verdiği sözü tuttu. Fatih Öztürk Dernek Başkanı Yakup Beyazer"in engellilerin kendi ürettikleri oyuncakları sergilemek ve satmak için Samsun Otogarından istedikleri stand taleplerini yerine getirdi. Otogar Genel Müdürü Muharrem Soylu"nun da yeraldığı imza töreni ile otogar içinde bir alan Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi"ne tahsis edildi.

"Bu yeteneğe şapka çıkartılır"

Engellilerin yaptığı oyuncaklardan çok etkilendiğini herkesin bu standa ilgi göstermesi gerektiğini söyleyen Öztürk, " Engelli arkadaşlarımız inanılmazı başardılar. 2 tane çocuğum var. Bugüne kadar görmediğim almadığım çok sayıda oyuncak gördüm. Bu yeteneğe sadece şapka çıkarmak lazım" dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Yakup Beyazer ise katkılarından dolayı Öztürk'e teşekkür etti.

Halk Gazetesi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap